Klotterskydd

Telefon: 0735-17 87 78

ANLÄGGNING

 

Telefon: 0736-55 55 78

SANERING

Klottersanering Stockholm
Klotterborttagning före - efter
Anläggning
Marksanering
Anläggning
gräv5
Anläggning
Stenläggning


Klotterskydd 

                   Vi på CW Entreprenad är inte bara experter på fasadtvätt och klotterborttagning, utan erbjuder även förebyggande åtgärder mot klotter i form av klotterskydd.

  

 Klotterskydd gör det enklare att avlägsna klotter om det skulle uppstå, men skyddar även fasaden mot den typ av nedsmutsning som uppstår naturligt.

 

Det klotterskydd som vi använder på CW Entreprenad idag består i all sin enkelhet av ett tunt, genomskinligt vax som vi sprejar på fasaden.

 

När någon sedan klottrar på detta, och klottret ska avlägsnas, behöver vi endast spola fasaden med varmt vatten för att vaxet ska lösas upp och därmed få klottret att försvinna.

 

Det behövs alltså inga starka rengöringsmedel, och kostnaden för sanering när man har klotterskydd blir alltså betydligt lägre.

 

 När vi sedan rengjort ytan, applicerar vi alltid ett nytt, tunt lager vax för att fasaden återigen ska vara skyddad mot klotter.

 

 Men vårt klotterskydd har också andra fördelar, då det skapar ett effektivt skydd mot naturliga föroreningar såsom alger och mögel.


Man bör oftast klotterskydda i 3 lager för bra resultat (Offerskyddet ger 7 års funktionsskydd).


Kontaktinformation

0736555578